Mi Karjo

Tentang Kami

Latar belakang Perusahaan Mee Pt Karjo

Siapa Kami

Pendahuluan

Kerjaya dalam bidang perniagaan dan keusahawanan sememangnya penuh cabaran tetapi menjanjikan pulangan yang lumayan bagi mereka yang bersabar dan bekerja keras.


Namun begitu peluang perniagaan tidak mudah dikenal pasti dan hanya individu yang mempunyai sifat dan ciri-ciri keusahawanan sebenar dapat menghidu peluang tersebut. Pada masa yang sama mereka berupaya memberi penumpuan dan menjana daya pemikiran berterusan dalam bidang yang diceburi.


Mereka sentiasa mengkaji senario dan masalah-masalah semasa,kehendak pengguna,kemahiran individu dan kumpulan,produk atau servis persaing,keperluan pasaran dan sebagainya.

Mi Karjo
Sehubungan dengan itu,mereka bertambah yakin,lebih kompetitif,bersemangat dan merangka strategi yang sesuai untuk merebut peluang-peluang yang ditawarkan.Atas dasar itu, PERUSAHAAN MEE PARIT KARJO sentiasa menyahut cabaran tersebut
Mi Karjo
Mi Karjo
Mi Karjo

Latar Belakang

Mi Karjo adalah sebuah perniagaan milikan tunggal telah ditubuhkan secara rasmi pada 5 Ogos 2019. Perniagaan ini telah dijalankan selama 4 tahun dan diterajui oleh Ahmad Taufiq Bin Nordin bersama 5 orang kakitangan. Perniagaan ini beroperasi di 20, Jalan Sri Mutiara 2, Taman Sri Mutiara, 83300 Sri Gading, Johor.Mi Karjo merupakan sebuah perniagaan yang terlibat dalam aktiviti perniagaan memproses dan menjual hasilan mee juga merupakan usahawan bimbingan di bawah khusus pembangunan produk di bawah anjuran Institut Keusahawanan Negara.
Mi Karjo
nilai tambah

Visi & Misi

Berterusan berinovasi dan memastikan setiap langkah yang diambil memberikan manfaat
Mi Karjo
Visi
Mi Karjo
Misi
orange__0003_Layer-5.png
Mi Karjo

Team Kami

Team pengurusan di syarikat kami
Mi Karjo
Ahmad Taufiq Bin Nordin

Pemilik Syarikat

Mi Karjo

Perkembangan Syarikat

2019
Memproses & Menjual Mee Kuning
2021
Memproses & Menjual Mee Kuning, Mee Kari, Mee Tom Yam, Mee Sup
2023
Memproses & Menjual Mee Siput Mini
2020
Memproses & Menjual Mee Kuning, Mee Segera
2022
Memproses & Menjual Mee Kuning, Mee Ramen, Mee Kari
2024
Memproses & Menjual Mee Siput Mini, Mee Siput Mini Goreng